PNR Betonboringen in Mol: thuis in trapgaten

Trapgat zagen in beton

PNR Betonboringen in Mol (Antwerpen) is dé specialist voor het zagen van uw trapgat in beton, gewapend beton en alle vloersoorten.

Als u een trapsparing of trapgat (voor bijvoorbeeld een vaste trap of zolderluik) laat maken  dan wilt u dit veilig en vakkundig laten uitvoeren door een professioneel betonzaagbedrijf. PNR Betonboringen is een gecertificeerde aannemer en vertrouwd bouwbedrijf met veel ervaring met het zagen en maken van trapgaten in betonvloeren en dergelijke.

"Een trapgat maken in een (gewapende) betonvloer."

U wilt bijvoorbeeld een vaste trap maken naar de zolder, of u gaat een dakopbouw of dakkapel op uw woning plaatsen. Of u wilt een doorgang maken in een betonnen muur. 
Dit betekent dat wij een sparing in de betonvloer of muur gaan zagen waardoor uw trapgat snel en vakkundig wordt opgeleverd.

Onze mensen komen steeds eerst vrijblijvend ter plaatse om samen met u alle mogelijkheden te bespreken. Wij zorgen  dat u de offerte snel ontvangt, dit kan per e-mail. Indien u specifieke vragen en wensen heeft, staan wij steeds klaar met deskundig advies.

 

Aarzel niet om ons te contacteren, we helpen u graag verder.

 

Aannemer gespecialiseerd in betonzagen van trapgaten en trapsparingen

Wij maken trapgaten en alle soorten beton, gewapend beton, steen, baksteen en alle soorten natuursteen. De meest voorkomende variant is een vloer, plafond of muur van gewapend beton. Om de stabiliteit en de draagkracht van uw vloer niet in het gedrang te brengen wordt het nieuwe trapgat uit gezaagd door middel van een diamantzaagmachine. Hierdoor wordt ook de overlast beperkt alsook trillingen en onnodige stofvorming vermeden.

Dit betonzaagwerk vergt enige voorbereiding; het trapgat wordt uitgemeten, er worden stempels en tijdelijke draagbalken aangebracht . Vervolgens zorgen
wij voor een opvang waarin het zaagslib wordt opgevangen.

Het zagen van de doorgang of het trapgat is een klus die meestal één dag in beslag neemt. De uitsparing voor uw trap wordt in secties uitgezaagd zodat de blokken niet te zwaar wegen en geen schade veroorzaken bij het uitnemen. Het bouwafval van de trapsparing voeren wij af zodat u er geen extra werk aan heeft. Ook leveren wij altijd uw locatie schoon op. Door onze diamantzaag-apparatuur wordt de overlast beperkt.


Dit geldt ook voor het maken van een gat in een plafond voor een vaste trap of een gat in de muur of wand voor een toegang. Ook het maken van een gat in de vloer zijn wij de juiste aannemer, bijvoorbeeld ook voor een kruipluik , een keldertrap , raamopening of deuropening, liftschachten enzoverder.  

Wij werken voor zowel particulieren, aannemers, constructiebedrijven en industrie, in nieuwbouw en bestaande woningen maar ook in complete renovatieprojecten.

Boren in beton & trapgat maken door PNR Betonboringen in Mol, Antwerpen